KOOP JE TICKETS NU

VVK VR €8 // ZA €15 // COMBI €20

// FAQ //

Veelgestelde vragen

Tiegem is een dorpje in het zuiden van West-Vlaanderen en een deelgemeente van Anzegem. Het dorp telt ongeveer 1.700 inwoners, en ligt aan de rand van de Vlaamse Ardennen.

Toegangskaarten en VIP-pakketten zijn te koop online via deze website (www.tiegemrockt.be).

Op vrijdag 13 sept. opent TIEGEM ROCKT haar festivaldeuren om 19u00! Op zaterdag 14 sept. beginnen we er nog wat vroeger aan en gaan de deuren al open om 17u00.

De toegang naar de festivalzone ligt vooraan de straat (Westdorp 1), recht tegenover café Sint-Arnoldus. Dit is de enige toegangspoort tot de afgesloten festivalzone.

De auto’s kunnen het best worden geparkeerd op de bewaakte parkeerplaatsen in de Kapellestraat. De wegbewijzering naar het festival brengt u eigenlijk tot aan deze parkeerhavens. Een shuttlebusje staat op u te wachten om u van en naar de festivalzone te brengen.

In voorverkoop kan u de drank- en eetbonnen ook online kopen via onze website of onze Facebook-pagina. Op de festivaldagen zelf kan u deze drank- en eetcoupons inruilen voor de juiste jetons aan de kassa. Ook nieuwe jetons kan je daar makkelijk aankopen.

We werken in Tiegem Rockt met festivalbandjes die iedereen rond zijn/haar pols ontvangt aan de toegangspoort van de festivalzone. Deze festivalbandjes zijn uniek en ook makkelijk herkenbaar door de mensen van de beveiliging, waardoor een occasioneel verlaten van de festivalzone geen probleem mag vormen voor 00u00. Na middernacht geldt het principe OUT = OUT.

Tiegem Rockt is een dorpsfestival met een familiaal karakter. Kinderen onder de 12 jaar (kinderen geboren in 2007 of later) zijn zeker toegelaten en mogen zelfs gratis binnen (op vertoon van hun gratis online geregistreerd ticket), zolang ze maar onder het toezicht staan van een volwassen begeleider, en de kinderen op eenvoudig verzoek in staat zijn om hun Kids-ID voor te leggen aan de beveiliging. De beveiliging van het festival behoudt zich het recht om kinderen die zonder begeleiding van een volwassene de festivalzone willen binnenkomen, de toegang te weigeren.

Uiteraard is er beveiliging aanwezig tijdens dit festival. De organisatie wenst iedereen een veilig en comfortabel gevoel te geven, en doet daarom beroep op een professioneel team van security-mensen, die in de eerste plaats ter beschikking staan van de festivalbezoeker.

Al jaren is een medisch team een trouwe partner van Tiegem Rockt, en ook dit jaar zijn ze terug van de partij met hun EHBO-stand in de festivalzone.

Als rock- en dansfestival houden wij ons strikt aan de geluidsnormering, zodoende dat wij zeker ook beschikken over oordoppen voor mensen die hierom vragen. U kan oordoppen verkrijgen aan de kassa.

Het festival is toegankelijk voor rolstoelgebruikers, er is ook een toilet voor rolstoelgebruikers achteraan de festivalzone.

Op vrijdag 13 sept. sluit het festival haar deuren om 2u30, een uur nadat de laatste muzieknoot door de boxen knalde. De kassa’s gaan dicht om 1u30, en de laatste drank & food worden geserveerd om 2u00.

Op zaterdag 14 sept. sluit het festival haar deuren om 2u00, een uur na het weerklinken van de laatste noot. De kassa’s gaan dicht om 1u00, waarna de food- & drinkbars in de festivalzone onverbiddelijk sluiten om 1u30. De VIP-bar blijft op zaterdag wel nog open tot 3u00, maar toegang is hier enkel mogelijk met de juiste toegangskaart!

Hou er rekening mee dat u als bezoeker kan onderworpen worden aan een veiligheidscontroles die wat tijd vragen. Wij vragen u bij deze controle rustig om de handtassen en rugzakken te openen voor een korte en discrete inspectie. Voor uw eigen gemak, laat u deze beter thuis achter.

Neen, maar het staat u vrij om de tickets of bonnen door te geven aan andere mensen.

NOG EEN ANDERE VRAAG?